تلفن همراه

فناوری

November 5, 2019
11:21 سه شنبه، 14ام آبانماه 1398
کد خبر: 105502

شبکه ۵G؛ یک فاجعه استراتژیک در تاریخ آمریکا!

 
یکی از مشاوران ارشد کاخ سفید، سیاست‌گذاری‌های مربوط به توسعه شبکه ۵G در آمریکا را یک فاجعه استراتژیک در تاریخ این کشور نامید.
 
شرکت چینی هواوی یکی از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای اینترنتی و ارتباطی در جهان است که در طول یک سال گذشته تحت‌تاثیر عوامل مختلفی همچون اتهام جاسوسی از اطلاعات کاربران آمریکایی و شنود از مقامات کاخ سفید با فشارهای مختلف و شدیدی مواجه شده است.
 
به تازگی یکی از مشاوران ارشد دولت ترامپ، ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا به شدت از سیاست های این کشور برای توسعه و برقراری شبکه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G انتقاد کرده و از مقامات و مسئولان مربوطه درخواست کرده که هرچه سریعتر سیاست‌های خود را در این حوزه تغییر دهند در غیر این صورت شاهد عقب افتادن همیشگی این کشور از راه‌اندازی و توسعه شبکه ۵G نسبت به سایر کشورهای پیشرفته جهان خواهند بود.
 
بر اساس گزارش آسیا تایمز، وی همچنین سیاست‌گذاری‌های مربوط به توسعه شبکه ۵G در آمریکا را یک فاجعه استراتژیک در تاریخ این کشور نامید و عنوان کرد که برنامه های کاخ سفید برای ممنوعیت فعالیت و حضور شرکت چینی هواوی در خاک آمریکا و برخی دیگر از متحدانش تاکنون زیان دهی بسیار بیشتری برای دولت و شرکت های آمریکایی داشته و علاوه بر اینکه تاثیرات مثبت و سازنده ای در پی نداشته بلکه این کشور را در مقایسه با سایر کشورهای پیشرفته و پیشگام در جهان عقب انداخته است؛ تاخیری که به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران، توسعه و راه‌اندازی رسمی شبکه ۵G را در ایالت‌های مختلف این کشور زیر سوال خواهد برد.
 
هواوی به منظور توسعه و راه اندازی شبکه ۵G بالغ بر ۵۰ قرارداد همکاری با دولت کشورهای مختلف و همچنین اپراتورهای مخابراتی در جهان دارد که آن را تبدیل به یکی از بزرگترین و مهم ترین شرکت‌های مخابراتی در جهان کرده است.
 
از آنجا که اخبار نسل پنجم اینترنت در گوشه و کنار جهان منتشر شده و کاربران بسیاری نیز در انتظار اجرای آن هستند، کشورهای زیادی با همکاری بزرگترین اپراتورهای اینترنت و غول‌های تکنولوژی در جهان درصدد برقراری این نسل جدید از اینترنت‌اند.
 
اپراتورها و غول‌های تکنولوژی بسیاری نیز در جهان وجود دارند که همگی به دنبال عرضه نخستین سرویس اینترنت با بهره‌گیری از فناوری نسل پنجم اینترنت ۵G هستند که از مهم‌ترین و بزرگترین آن‌ها می‌توان به نوکیا، هواوی، تی موبایل، اسپرینت، ورایزن، اریکسون و غیره اشاره کرد.
 
در اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین‌المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن آغاز کرد. در نتیجه رسما یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک بدنبال برقراری و راه‌اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت نسل پنجم در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از توانایی‌ها و برنامه‌های خود در این زمینه رونمایی می‌کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.