تلفن همراه

اروپایی ها ملزم به استفاده از وندورهای مختلف برای توسعه 5G شدند

ICTna.ir- اتحادیه اروپا اعلام کرد کشورهای اروپایی باید اقدامات فوری برای تنوع بخشیدن به تامین کنندگان شبکه های 5G انجام دهند. اقدامی که به منظور حذف هواوی در اروپا به دنبال فشارهای ایالات متحده به این بلوک برای پیروی از بریتانیا و منع چین از شبکه های 5G صورت گرفته است.

 

5G EU.JPG

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، در ماه نوامبر سال گذشته، اتحادیه اروپا موافقت کرد تا به منظور کاهش ریسک های امنیت سایبری برای مهاجرت به نسل جدید شبکه های موبایل که رشد اقتصادی فزاینده و رقابتی را به دنبال خواهد داشت، اقدامات سختگیرانه ای را در دستور کار قرار دهد.
 
این استراتژی شامل کاهش وابستگی کشورها و اپراتورهای موبایل به یک تامین کننده بود. هواوی، سازنده شماره یک نجهیزات مخابراتی با نوکیای فنلاندی و اریکسون سوئدی رقابت می کند.
 
مدیر اجرایی اتحادیه اروپا در این باره گفته است: باید اقدامات فوری به منظور کاهش ریسک وابستگی به تامین کنندگان پرخطر  و همچنین کاهش سطح وابستگی اتحادیه اروپا به طور کلی صورت گیرد.
 
او افزوده است: البته چالش هایی در طراحی و الزام اتخاذ استراتژی مناسب برای بکارگیری چند وندور برای هر اپراتور یا در سطح ملی به دلیل چالش های فنی و عملیاتی وجود دارد. کمبود قابلیت همکاری یا سایز یک کشور از جمله برخی مشکلات بر سر راه این مساله است.
 
علاوه بر بریتانیا، فرامسه نیز به دنبال تصویب ممنوعیت واقعی فعالیت هواوی در این کشور است.
 
مقامات اتحادیه اروپا معتقدند که خروج تامین کنندگان پرخطر و تحمیل هزینه های اضافی، موضوع راه اندازی شبکه های 5G در سراسر بلوک اروپا را از مسیر اصلی خود خارج نخواهد کرد و اریکسون و نوکیا قادر خواهند بود به نیازهای ایجاد شده، پاسخ دهند.

​​