تلفن همراه

رشد ۱۳٫۶ درصدی عرضه تبلت در سال ۲۰۲۰؛ اپل همچنان رهبر بازار

منبع: زومیت
طبق آمار IDC، در سال ۲۰۲۰ تعداد تبلت‌های عرضه‌شده ۱۳٫۶ درصد افزایش یافته است و اپل همچنان بالاتر از سامسونگ و هواوی، بیشترین سهم بازار تبلت را در اختیار دارد. 
 
۲۰۲۰ سال خوبی برای بازار تبلت‌ بود و براساس آمار، فروش تبلت‌در سال گذشته‌ی میلادی رشد ۱۳٫۶ درصدی تجربه کرده است. براساس گزارش GSMArena،‌ در سال ۲۰۲۰ مجموعا ۱۶۴٫۱ میلیون دستگاه تبلت به بازار عرضه شد؛ این درحالی است که تعداد تبلت‌های عرضه‌شده در سال ۲۰۱۹، ۱۴۴٫۵ میلیون دستگاه برآورد می‌شود.
 
همان‌طور که می‌شد انتظار داشت، اپل همچنان رهبر بازار تبلت‌ است و آیپدهای این شرکت در تعداد بسیار زیادی به بازار عرضه شده‌اند. مطابق آمار، اپل در سه‌ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۲۰ بالغ‌ بر ۱۹ میلیون و در کل سال ۲۰۲۰ بیش از ۵۳٫۲ میلیون دستگاه آیپد عرضه کرده است.
 
سامسونگ با فاصله‌ی زیاد پس از اپل در رتبه‌ی دوم جای گرفت و ۱۰٫۱ میلیون دستگاه تبلت سری گلکسی را در سه‌ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۲۰ عرضه کرد. تعداد تبلت‌های عرضه‌شده‌ی سامسونگ در سه‌ماهه‌ی چهارم ۲۰۲۰ نسبت ‌به سه‌ماهه‌ی چهارم ۲۰۱۹ با رشد ۴۵ درصدی مواجه شده است. لنوو در سه‌ماهه‌ی چهارم ۲۰۲۰ نسبت ‌به همین بازه‌ی زمانی در سال ۲۰۱۹، بیش از دو برابر تبلت در دسترس مشتریان قرار داد.
 
+ | نویسنده: فاطمه ملکی | چاپ | صفحه اصلی

​​