تلفن همراه

فناوری

March 13, 2023
10:25 دوشنبه، 22ام اسفندماه 1401
کد خبر: 143884

طرفداران اپل هیجان‌زده نشوند؛ امتیاز فک‌انداز پردازنده A17 جعلی است

اولین بنچمارک منتسب‌ به A17 Bionic از پیشرفت انفجاری پردازنده‌ی آیفون ۱۵ پرو خبر می‌دهد، اما مطابق بررسی‌ها، این بنچمارک جعلی است.
 
 
اپل شهریور ۱۴۰۲ گوشی‌های آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرو مکس را با پردازنده‌ی A17 Bionic رونمایی می‌کند (مدل‌های استاندارد به پردازنده‌ی A16 Bionic مجهز خواهند بود). A17 Bionic به‌دلیل بهره‌مندی از لیتوگرافی سه نانومتری، یکی از مهم‌ترین تراشه‌های تاریخ اپل محسوب می‌شود.
 
با در نظر گرفتن بهبودهایی که لیتوگرافی سه نانومتری تجربه کرده، افشاگران گفته‌اند که اپل در A17 Bionic بیشتر از قدرت پردازشی روی کاهش مصرف انرژی متمرکز می‌شود تا شارژدهی آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرو مکس بسیار بهتر از نسل قبل باشد. با این‌وجود، اولین بنچمارک‌های منتسب‌به A17 Bionic نشان می‌دهند با پردازنده‌ای بسیار پرقدرت طرفیم.
 
یوتیوبری به نام Max Tech امتیاز تک هسته‌ای و چند هسته‌ای پردازنده‌ی ای ۱۷ بایونیک اپل را فاش کرده است. او می‌گوید حساب کاربری Sugunan در توییتر منبع اصلی این بنچمارک‌ها است. درحالی‌که طرفداران اپل در شبکه‌های اجتماعی با استناد به بنچمارک جدید بسیار هیجان‌زده شده‌اند، بررسی‌ها نشان می‌دهد این بنچمارک جعلی است.
 
 
 
امتیاز تک هسته‌ای ۳٬۹۸۶ و امتیاز چند هسته‌ای ۸٬۸۴۱ فوق‌العاده است. پردازنده‌ی A16 Bionic در همین آزمون امتیاز تک هسته‌ای ۲٬۴۹۳ و امتیاز چند هسته‌ای ۶٬۱۷۳ را کسب کرده است. جهش نسلی A17 Bionic حتی با وجود مهاجرت از لیتوگرافی چهار نانومتری به سه نانومتری، چندان منطقی نیست.
 
نکته‌ی مهم‌ دیگر این است که در بنچمارک فاش‌شده، رابط کاربری نرم‌افزار گیک‌بنچ شبیه نسخه‌ی اندروید است نه iOS. بر همین اساس جست‌و‌جوی بیشتری انجام دادیم و اسکرین‌شات اصلی را پیدا کردیم:
 
 
در اسکرین‌شات اصلی می‌بینیم که یکی از دستگاه‌های سامسونگ چنین امتیازی کسب کرده است. هیچ‌یک از گوشی‌های فعلی سامسونگ چنین امتیازی در گیک‌بنچ ثبت نمی‌کنند. بدین ترتیب احتمالاً حتی اسکرین‌شات بالا نیز جعلی است.
 
اپل سال‌ها است که قوی‌ترین پردازنده‌های دنیای موبایل را می‌سازد، اما کوالکام با Snapdragon 8 Gen 2 توانست فاصله را در بخش CPU بسیار کمتر کند و در بخش GPU حتی قوی‌تر از پردازنده‌ی جدید اپل ظاهر شود.
 
پردازنده‌ی A17 Bionic احتمالاً در واحد CPU از ۶ هسته شامل دو هسته‌ی پرقدرت و چهار هسته‌ی کم‌مصرف استفاده خواهد کرد. ممکن است این سیستم-روی-چیپ با واحد گرافیکی پنج هسته‌ای تولید شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.