تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

February 10, 2024
2:11 شنبه، 21ام بهمنماه 1402
کد خبر: 160393

اجرایی شدن کامل کروکی آنلاین ‌تا پایان سال 1402

منبع: Digiato

براساس اعلام علی استاد هاشمی رییس بیمه مرکزی، تا پایان سال 1402 کروکی آنلاین به صورت کامل اجرایی می‌شود. براساس اعلام هاشمی، در حال حاضر طرح کروکی آنلاین به صورت آزمایشی اجرا شده است و در حال بررسی اختلالات آن هستیم.

در سیستم کروکی آنلاین، جریان داده بین پلیس راهور و بیمه مرکزی برقرار شده است. علاوه برآن پیامک بین مقصر تصادف و آسیب دیده نیز ارسال خواهد شد. براساس آخرین داده‌ها، مدت زمان تحویل کروکی آنلاین به بیمه مرکزی دو ساعت است. پس از این مرحله، فرآیند ارزیابی خسارت و پرداخت آن آغاز خواهد شد. به گفته رییس کل بیمه مرکزی، برخی شرکت‌های بیمه نیز به دنبال پرداخت آنلاین خسارت هستند.

استاد هاشمی با اعلام این خبر به ایرنا گفته است که بیمه مرکزی تصمیم دارد تا فناوری اطلاعات را به صنعت بیمه وارد کند. این صنعت در زمینه ورود فناوری کند عمل کرده است. از این رو بیمه مرکزی تحت مدیریت جدید تلاش می‌کند تا تزریق فناوری و نوآوری به شرکت‌های بیمه را شتاب دهد. البته الزامات و قوانین صنعت بیمه باید رعایت شود.

کروکی آنلاین چه تاثیری بر سهولت کار پلیس و مردم دارد؟
کروکی به گزارشی گفته می‌شود که مامور پلیس از صحنه تصادف تهیه می‌کند. این گزارش برای شناسایی مقصر حادثه، خسارات و در برخی موارد مقدار دیه کارساز خواهد بود. باید دقت داشته باشید که پس از وقوع تصادف، نباید صحنه تصادف برهم بخورد تا افسر نسبت به رسم کروکی اقدام کند. البته شما باید در این حالت با استفاده از علائم هشداری از تغییر صحنه تصادف جلوگیری کنید.

کروکی‌ها به دو نوع سازشی و غیرسازشی تقسیم می‌شوند. کروکی سازشی زمانی ترسیم می‌شود که که افسر راهنمایی و رانندگی تشخیص دهد میزان خساراتی که وارد شده در حد تعهدات مالی بیمه است. بنابراین کروکی آنلاین از نوع سازشی خواهد بود. حذف کروکی فیزیکی مزایای بسیاری دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش هزینه‌ها، افزایش درستی ترسیم، بهبود سرعت و کاهش سواستفاده از بیمه اشاره کرد. باید به این مساله توجه داشت که در حال حاضر فقط خسارات بالای ۲۰ میلیون تومان نیاز به کروکی پلیس دارد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.