هوش مصنوعی

March 27, 2024
12:13 چهارشنبه، 8ام فروردینماه 1403
کد خبر: 163280

مایکروسافت: کامپیوترهای هوش مصنوعی باید به کلید کوپایلت مجهز باشند

منبع: Zoomit

بر اساس گفته‌ی اینتل، مایکروسافت اعلام کرده است که کامپیوترهای هوش مصنوعی باید به کلید کوپایلت مجهز باشند.

اینتل، مایکروسافت، کوالکام و ای‌ام‌دی ماه‌ها است که روی «کامپیوترهای هوش مصنوعی» کار می‌کنند و قرار است نقش این فناوری در سیستم‌عامل ویندوز روزبه‌روز پررنگ‌تر شود.

مایکروسافت هنوز برنامه‌های بزرگی را که برای هوش مصنوعی ویندوز دارد اعلام نکرده است، اما بر اساس گفته‌ی اینتل، غول ردموندی پیش‌نیازهای ساخت کامپیوتر هوش مصنوعی را به تولیدکنندگان کامپیوتر شخصی اعلام کرده؛ یکی از اصلی‌ترین پیش‌نیازها، بهره‌مندی این کامپیوترها از دکمه‌ی کوپایلت روی کیبورد است.

بر اساس گزارش ورج، مایکروسافت از شرکای تجاری خود می‌خواهد ترکیبی از سخت‌افزار و نرم‌افزار را برای عملی‌کردن ایده‌ی کامپیوتر هوش مصنوعی ارائه دهند. این رویکرد شامل تولید سیستمی با واحد پردازشی عصبی (NPU)، جدیدترین مدل پردازنده‌ی مرکزی و پردازنده‌ی گرافیکی و دسترسی به هوش مصنوعی کوپایلت است.

اعلام پیش نیاز کامپیوتر هوش مصنوعی از سوی اینتل
پیش‌نیاز مایکروسافت یعنی برخی از لپ‌تاپ‌ها نظیر محصولات سری ROG Zephyrus ایسوس که با پردازنده اینتل سری Core Ultra و واحد NPU عرضه شده‌اند، به‌دلیل نداشتن کلید کوپایلت، کامپیوتر هوش مصنوعی محسوب نمی‌شوند؛ البته اینتل به آن‌ها به‌عنوان کامپیوتر هوش مصنوعی نگاه می‌کند.

سخن‌گو اینتل در بیانیه‌ای که برای ورج فرستاده است می‌گوید از نگاه تیم آبی، کامپیوترهای هوش مصنوعی دارای تراشه‌ی Core Ultra و واحد پردازشی NPU هستند. اینتل می‌گوید که همکاری نزدیکی با مایکروسافت خواهد داشت، اما ممکن است شماری از لپ‌تاپ‌هایی که تراشه‌ی Core Ultra دارند، به کلید کوپایلت مجهز نشوند.

فعلا مشخص نیست که کدام شرکت‌های بازار کامپیوتر با پیش‌نیازهای مایکروسافت سازگار می‌شوند.

طرح جدید اینتل برای افزایش محبوبیت هوش مصنوعی
اینتل افزون‌بر اعلام پیش‌نیازهای AI PC، طرح شتاب‌دهی به این سیستم‌ها را نیز به‌روزرسانی کرده است. این طرح که سال گذشته راه‌اندازی شد، قرار است توسعه‌دهندگان نرم‌افزار را به قابلیت‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی علاقه‌مند کند. طبق گفته‌ی اینتل، طرح موردبحث در دسترس توسعه‌دهندگان کوچک‌تر هم قرار می‌گیرد.

اینتل به توسعه‌دهندگان اپلیکیشن هوش مصنوعی توصیه کرده است که سراغ خرید کامپیوتر کوچک جدید ایسوس با نام NUC Pro 14 بروند. این کامپیوتر ضمن بهره‌مندی از پردازنده‌ی Core Ultra دارای درگاه‌های پرتعداد و استاندارد تاندربولت ۴ و حداکثر ۹۶ گیگابایت رم است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.