رسانه‌های اجتماعی

March 29, 2024
10:13 جمعه، 10ام فروردینماه 1403
کد خبر: 163373

تعداد زیادی از یوتیوبرها از بخش Shorts درآمدزایی می‌کنند

منبع: Zoomit

طبق اعلام یوتیوب اکنون حدود یک‌چهارم از تولیدکنندگان محتوا در این پلتفرم ازطریق ویدیوهای کوتاه در بخش Shorts درآمد کسب می‌کنند.

حدود یک‌سال از فعال‌سازی سیستم درآمدزایی ویدیوهای کوتاه یوتیوب موسوم‌به Youtube Shorts می‌گذرد و تعداد زیادی از تولیدکنندگان محتوا درآمدزایی از این بخش را شروع کرده‌اند.

بر اساس اعلام یوتیوب، هم‌اکنون بیش‌از ۲۵ درصد تولیدکنندگان محتوا با انتشار ویدیوهای کوتاه درآمد کسب می‌کنند. باتوجه‌ به اینکه بیش‌از سه میلیون تولیدکننده‌ی محتوا در برنامه‌ی تقسیم درآمد یوتیوب حضور دارند، حدود ۷۵۰ هزار نفر از آن‌ها ازطریق یوتیوب شورتس درآمد به‌دست می‌آورند.

یوتیوب میزان دقیق درآمد تولیدکنندگان محتوا از ویدیوهای Shorts را اعلام نکرده، اما طی سه‌سال گذشته درمجموع ۷۰ میلیون دلار به آن‌ها پرداخت کرده است که بخش زیادی از مبلغ مذکور به ویدیوهای بلند اختصاص دارد.

باتوجه به معیارهای امروزی مخاطبان یوتیوب، ویدیوهای کوتاه این پلتفرم محبوبیت بیشتری به‌دست آورده‌اند و تعداد این ویدیوها نسبت‌به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.

طبق اعلام کیمبرلی تیلور، سخنگوی یوتیوب شورتس، اکنون ویدیوهای کوتاه به‌طور میانگین روزانه بیش‌از ۷۰ میلیارد بازدید دارند.

یوتیوب شورتس باوجود رشد چشمگیر، همچنان ازنظر تعداد کاربران نسبت‌به تیک‌تاک در جایگاه پایین‌تری قرار می‌گیرد.

تاد شرمن، مدیر محصول یوتیوب شورتس، باور دارد ارتباط این بخش با اکوسیستم گسترده‌تر یوتیوب، مهم‌ترین برتری آن نسبت‌به رقبا محسوب می‌شود.

برخلاف تیک‌تاک، کاربران یوتیوب می‌توانند به‌راحتی با تماشای ویدیوهای Shorts کانال‌ها، به تماشای نسخه‌ی کامل ویدیوی مذکور یا عضویت در آن کانال هدایت شوند و همین ویژگی فرصت‌های بیشتری برای درآمدزایی محتواسازان ایجاد می‌کند.

یوتیوب شورتس نسبت‌به تیک‌تاک شرایط آسان‌تری برای واجد شرایط‌ کسب درآمد شدن دارد و به‌همین دلیل ازنظر تئوری فرصت‌های بیشتری برای درآمدزایی در اختیار تولیدکنندگان محتوا قرار می‌دهد.

افرادی که می‌خواهند فقط ازطریق انتشار ویدیوهای کوتاه در یوتیوب کسب‌ درآمد داشته باشند مشکلاتی دارند؛ زیرا مبلغ پرداختی برای این نوع ویدیوها ازطرف یوتیوب بسیار کمتر از ویدیوهای بلند است.

در توضیحات بخش درآمدزایی از یوتیوب شورتس نوشته شده که ۵۵ درصد سهم درآمد تبلیغاتی به یوتیوب و ۴۵ درصد به تولیدکنندگان محتوا اختصاص می‌یابد. در واقع این نوع تقسیم درآمد کاملاً با درصد تقسیم درآمد حاصل از انتشار ویدیوهای بلند یوتیوب تفاوت دارد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.