هند برچسبگذاری جغرافیایی زیرساختهای مخابراتی را آغاز میکند
ICTna.ir – برچسب گذاری جغرافیایی دکل های مخابراتی و فیبر نوری باید به آژانس ها کمک کند تا پاسخ بهتری به شرایط اضطراری و بلایای طبیعی ارائه دهند. زیرساختهای مخابراتی هند از جمله دکلها و کابلها و مسیرهای فیبر نوری قرار است برای کمک به ارائه پاسخ بهتر به شرایط اضطراری و بلایای طبیعی تحت برنامههای جدید دولت، با نام «برچسب جغرافیایی» لیبل زنی و ایندکس شوند.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، وزارت ارتباطات (DoT) امیدوار است تا سال 2027 برچسب گذاری جغرافیایی زیرساخت های ارتباطی را تکمیل کند. این وزارتخانه با دولت های ایالتی و سایر وزارتخانه ها برای جمع آوری داده ها برای برچسب گذاری جغرافیایی هماهنگ خواهد بود.
زیرساختهای Comms اغلب در بلایا آسیب میبینند و اپراتورها باید خدمات خود را در سریعترین زمان ممکن از سر بگیرند تا به سازمانهای دولتی در ارائه پشتیبانی اضطراری و پزشکی کمک کنند. برچسب گذاری جغرافیایی باید به این فرآیند کمک کند.
نقشهبرداری زیرساختهای مخابراتی کشور همچنین به سازمانهای دولتی کمک میکند تا مناطقی را که هنوز به هم متصل نشدهاند شناسایی کرده و برای ایجاد ارتباط در این مناطق گام بردارند.
همچنین با Digital India، ابتکاری که توسط دولت هند برای تقویت زیرساخت دیجیتال در این کشور راه اندازی شده است، همسو خواهد شد. برچسب گذاری جغرافیایی می تواند کار روی پروژه هایی را که به زیرساخت های مخابراتی به عنوان پایه نیاز دارند سرعت بخشد.
طبق آخرین دادههای DoT، هند حدود 794هزار دکل مخابراتی و همچنین 3میلیون و 700هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری تا ژوئن 2023 طبق انجمن ارائهدهندگان زیرساخت دیجیتال (DIPA) در این کشور وجود دارد.
برچسبگذاری جغرافیایی احتمالاً با Bharat Sanchar Nigam Limited (BSNL)، ارائهدهنده خدمات دولتی آغاز میشود، قبل از اینکه به دیگر بازیگران اصلی بخش خصوصی گسترش یابد. چالشی که وجود دارد ممکن است غلبه بر بی میلی اپراتورها به اشتراک گذاری داده ها، به ویژه برای شبکه فیبر نوری باشد. دولت همچنین باید تدابیری اتخاذ کند تا اطمینان حاصل شود که از داده ها سوء استفاده نمی شود.