سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

February 3, 2025
15:18 دوشنبه، 15ام بهمنماه 1403
کد خبر: 184435

پایان دورکاری کارمندان Dell

منبع: دیجیاتو

مدیرعامل Dell معتقد است به‌رغم فناوری‌های پیشرفته فعلی، هنوز هیچ‌چیزی سریع‌تر از تعامل حضوری نیست.

مدیرعامل شرکت Dell ایمیلی برای کارکنانش فرستاده و از آنها خواسته تمام‌وقت و حضوری کار خود را ادامه دهند. چند ماه قبل این شرکت به تیم‌های فروش خود اعلام کرده بود 5 روز در هفته در دفتر حضور داشته باشند. اکنون همین رویه در دیگر بخش‌ها نیز اجرا می‌شود.

براساس گزارش بیزینس اینسایدر، در ایمیلی که صبح جمعه ارسال شده، «مایکل دل»، مدیرعامل Dell، گفته است از 3 مارس شرکت انتظار دارد همه کارمندانی که تقریباً در فاصله یک ساعت از دفاتر کارشان زندگی می‌کنند و تاکنون دورکار یا هیبریدی بودند، 5 روز در هفته حضوری سر کار بیایند. کارمندانی که فاصله محل زندگی‌شان از دفاتر شرکت بیشتر از یک ساعت است، همچنان اجازه خواهند داشت به دورکاری ادامه دهند.

ایمیل مدیرعامل Dell برای کار حضوری کارکنان
مایکل دل در ایمیلش به کارکنان گفت: «چیزی که دریافتیم این است که باوجود تمام فناوری‌های موجود در جهان، هیچ‌چیز سریع‌تر از تعامل انسانی نیست. گفتگویی 30 ثانیه‌ای می‌تواند جایگزین ایمیل‌های رفت‌وبرگشتی شود که ساعت‌ها یا حتی روزها ادامه دارد.»

او در ایمیلش گفته است شرکت دل قبلاً از تیم‌های فروش، تیم‌های تولید و مهندسان آزمایشگاه‌ها خواسته‌ بود 5 روز در هفته در دفتر حضور داشته باشند و این بخش‌ها سرعت، انرژی و شور و اشتیاق جدیدی پیدا کردند. اکنون این شرکت می‌خواهد این کار را در دیگر بخش‌ها نیز انجام دهد.

سپتامبر، این شرکت یادداشتی برای کل تیم فروش جهانی خود ارسال کرد و به آنها اطلاع داد باید تمام‌وقت در دفتر کار کنند اما این تصمیم با چالش‌هایی روبه‌رو شد. کارکنانی که صاحب فرزند بودند به بیزینس اینسایدر گفتند 5 روز کار باعث شده برای مراقبت از کودکان خود دچار مشکل شوند؛ همچنین سایر کارکنان بخش فروش از کمبود پارکینگ و میز کار گله داشتند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.