امینت

تلفن همراه

February 13, 2025
14:58 پنجشنبه، 25ام بهمنماه 1403
کد خبر: 185250

ایموجی‌ها هک می‌شوند

منبع: زومیت

یکی از مهندسان نرم‌افزار با انتشار پستی نشان داد که ایموجی‌ها می‌توانند هک شوند.
پل باتلر، مهندس نرم‌افزار، پستی در وبلاگ خود با عنوان «قاچاق داده‌های دلخواه از طریق یک ایموجی» منتشر کرد. او در پستش، ابزاری که برای این کار طراحی کرده را معرفی کرد و توضیح داد که چگونه و چرا کار می‌کند.

در اصل، آسیب‌پذیری ایموجی‌ها به مشکلی اساسی در Unicode برمی‌گردد؛ قابلیت پنهان‌کردن داده‌های باینری در هر کاراکتر یونیکد، بدون اینکه داده‌ها در فرآیند رندر نمایش داده شوند.

در یونیکد، یک دستور رندر وجود دارد که می‌توان داده‌هایی را پس از آن قرار داد؛ اما این داده‌ها نمایش داده نمی‌شوند. با سوءاستفاده از چنین قابلیتی، کاربران می‌توانند پیام‌های مخفی را درون کاراکترهای یونیکد جاسازی کنند.

آسیب‌پذیری یونیکد امکان مخفی‌کردن فایل‌های اجرایی، تصاویر یا افزونه‌های نرم‌افزاری را نمی‌دهد؛ اما پنهان‌کردن متن از دید کاربران همچنان می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند؛ به‌ویژه زمانی که در زمینه‌ای خاص مورد استفاده قرار بگیرد.

کاربران می‌توانند هر متنی را درون کاراکترهای یونیکد پنهان کنند؛ اما این موضوع با اجرای کد مخرب کاملاً متفاوت است. در حملات امنیتی، هکرها معمولاً از نقص‌های نرم‌افزاری سوءاستفاده می‌کنند تا کدهای مخرب را روی سیستم اجرا کنند؛ مشکلی که در مورد این روش وجود ندارد.

بعید است که یک ویروس خطرناک در قالب ایموجی‌های معمولی پنهان شود و به سیستم شما آسیب بزند. احتمال اینکه کسی اطلاعاتی را به‌طور مخفیانه در پیام‌های یونیکد ارسال کند، بسیار پایین است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.