خبر اول

مخابرات فضایی

March 6, 2025
22:47 پنجشنبه، 16ام اسفندماه 1403
کد خبر: 187469

همکاری «متا» و «جامعه اینترنت» برای گسترش دسترسی به اینترنت در سراسر جهان

شرکت متا(فیسبوک سابق) و «جامعه اینترنت»، برای گسترش دسترسی به شبکه اینترنت در سراسر جهان با هم همکاری می‌کنند. آنها در کنگره جهانی موبایل 2025 از یک ابتکار کمک مالی جدید خبر دادند.

به گزارش ایسنا، شرکت متا(Meta) و «انجمن اینترنت»، «ابتکار تأمین مالی مشترک اتصال» را ایجاد کرده‌اند که هدف آن گسترش اتصال به شبکه اینترنت به صورت مقرون به صرفه در سراسر جهان است.

«جامعه اینترنت »(Internet Society) شرکتی بین‌المللی و غیرانتفاعی است که با هدف رهبری تدوین استانداردها، آموزش و سیاست‌های مربوط به اینترنت تأسیس شده است. دفتر مرکزی این شرکت در ویرجینیای آمریکا قرار دارد.

«جامعه اینترنت» به همراه شرکت‌های بزرگی چون گوگل، متا، یاهو و آکامای، پروژه IPv6 را اجرا کردند.

به نقل از انگجت، اکنون آنها پروژه جدیدی را در کنگره جهانی موبایل در بارسلون اسپانیا اعلام کردند. این شرکا در حال انجام یک سرمایه‌گذاری 30 میلیون دلاری تا سال 2030 هستند که برای تأمین مالی توسعه زیرساخت‌ها در جوامع مختلف، به ویژه آنهایی که توسط ارائه دهندگان تجاری مغفول مانده یا عمداً نادیده گرفته شده، صرف می‌شود.

علاوه بر این، پول این ابتکار صرف برنامه‌های آموزشی می‌شود که دانش فنی مناطق حاشیه‌ای را بهبود می‌بخشد، راه‌حل‌های جامعه‌محور برای مناطق محروم توسعه می‌دهد و همچنین با کمک به شبکه‌های محلی، شغل ایجاد می‌کند.

مشارکت این سازمان غیرانتفاعی با شرکت «متا» انجام می‌شود که همکاری آنها سال‌ها پیش برای بهبود اتصال اینترنت در آفریقا، آسیا-اقیانوسیه و آمریکای لاتین با توسعه نقاط مبادله اینترنتی آغاز شده است. این نقاط یا IXPها، مکان‌هایی فیزیکی هستند که ارائه دهندگان اینترنت می‌توانند ترافیک را به واسطه آنها مبادله کنند.

شرکت متا اولین شریک «جامعه اینترنت» برای این ابتکار تأمین مالی مشترک است. این سازمان غیرانتفاعی در حال فراخوانی برای شرکای بیشتری است که می‌توانند به رشد این صندوق کمک کنند.

سالی ونت‌ورث(Sally Wentworth)، رئیس و مدیر عامل «جامعه اینترنت» می‌گوید: این ابتکار جدید تأمین مالی مشترک اتصال که توسط شرکت متا پشتیبانی می‌شود، نمونه بارزی از اقدام جمعی است که به دسترسی معنادار به بیش از 2 میلیارد نفر در سراسر جهان با اینترنت ناکافی یا بدون اینترنت کمک می‌کند. امیدواریم که این صندوق نقشی اساسی در کاهش این شکاف و ایجاد جامعه دیجیتالی عادلانه‌تر ایفا کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.