تلفن همراه

گوشی

May 9, 2025
15:26 جمعه، 19ام اردیبهشتماه 1404
کد خبر: 192337

شاید تا ۱۰ سال دیگر، آیفونی وجود نداشته باشد

منبع: ایسنا

یکی از مدیران ارشد اپل این ایده را مطرح می‌کند که تا ۱۰ سال دیگر، آیفون ممکن است دیگر وجود نداشته باشد.

پیش از آن که مغزتان از فکر اینکه اپل تا ۱۰ سال دیگر آیفون را کنار بگذارد، منفجر شود، این احتمال را در نظر بگیرید که شاید در سال ۲۰۳۵ یک آیفون ۲۷ یا یک آیفون با هر اسم دیگری که اپل تا آن زمان روی آن می‌گذارد، عرضه شود.

پس دقیقا چرا ادی کیو (Eddy Cue)، معاون ارشد خدمات اپل، چنین اظهار نظر غافلگیرکننده‌ای کرد؟

به نقل از دیجیتال‌ترندز، کیو این اظهار نظر را روز چهارشنبه در دادگاه رسیدگی به جرایم ضد انحصار جستجوی گوگل مطرح کرد و نظرات خود را در مورد اینکه چگونه هوش مصنوعی (AI) می‌تواند در آینده بخش فناوری را متحول کند، به اشتراک گذاشت.

این مدیر اجرایی گفت که فناوری با چنان سرعتی در حال توسعه است که ممکن است مردم در آینده‌ای نه چندان دور از ابزارهای فناورانه کاملا متفاوتی استفاده کنند.

کیو در اظهارنظرهایی که به طور گسترده منتشر شده است، گفت: ممکن است ۱۰ سال دیگر به آیفون نیازی نداشته باشید، هر چقدر هم که این فکر دیوانه‌وار به نظر برسد. او افزود: تنها راهی که واقعا رقابت واقعی داشته باشید، زمانی است که تغییرات در فناوری داشته باشید. تغییرات فناوری فرصت‌ها را ایجاد می‌کنند. هوش مصنوعی یک تغییر جدید در فناوری است و فرصت‌های جدیدی را برای تازه‌واردان ایجاد می‌کند.

این مدیر اجرایی اپل اشاره کرد که با پیشرفته‌تر شدن هوش مصنوعی، انواع جدیدی از دستگاه‌ها یا رابط‌ها مانند رابط‌های پوشیدنی‌ها، هدست‌های واقعیت ترکیبی یا دستیارهای هوش مصنوعی محیطی می‌توانند جایگزین تلفن‌های هوشمند به عنوان راه اصلی تعامل ما با فناوری شوند.

نظرات کیو نشان دهنده آگاهی اپل از این موضوع است که هیچ محصولی، حتی آیفون، از جایگزین شدن با نوآوری‌های جدید نشات گرفته از فناوری‌های تحول‌آفرین جدید مانند هوش مصنوعی در امان نیست.

اما آیا اپل واقعا می‌تواند آیفون را کنار بگذارد؟ به یاد دارید که آی‌پد برای اولین بار در سال ۲۰۰۱ عرضه شد و در آن زمان همه فکر می‌کردند که در حوزه گوش دادن به موسیقی در حال حرکت، آی‌پد حرف اول و آخر را می‌زند. خب، اپل آن را کنار گذاشت زیرا فناوری جدید منجر به خلق آیفون شد، هرچند البته یک دوره‌ی گذار هم وجود داشت.

این غول فناوری از زمان عرضه آیفون در سال ۲۰۰۷، بیش از ۲.۶ میلیارد آیفون در سراسر جهان فروخته است و درآمد کل موفق‌ترین محصول آن تاکنون از رقم شگفت‌انگیز ۱.۵ هزار میلیارد دلار فراتر رفته است. با در نظر گرفتن این موضوع، تصور اینکه اپل پایان آیفون را اعلام کند، دشوار است. اما از آنجایی که پیش‌بینی اینکه چه فناوری جدیدی در راه است غیرممکن است، مطمئنا این احتمال نیز وجود خواهد داشت.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.