اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

April 12, 2026
14:55 یکشنبه، 23ام فروردینماه 1405
کد خبر: 214910

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق ایران تشریح کرد: آخرین وضعیت اینترنت تجار/ چالش شرکت‌ها چیست؟

منبع: ایسنا

با وجود برخی گشایش‌های محدود در دسترسی به اینترنت برای فعالان اقتصادی، رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق ایران اعلام کرد که در حال حاضر امکان برقراری تلفن‌های شخصی تجار به اینترنت بین‌الملل برقرار نیست و تنها امکان استفاده از اینترنت در اتاق تهران ممکن است.

فرشید شکرخدایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:‌ تا جایی که اطلاع دارم در قالب فایل یکسری از شرکت‌ها اطلاعاتشان گرفته شده که البته این امکان وجود داشت که وب سایت و سامانه‌ای را راه‌اندازی کند، اما سرعت رسیدگی به این فایل‌ها بسیار کم است و پاسخگویی وجود ندارد و مشخص نیست که از چه کسی باید پیگیری کرد.

او افزود: ‌اگر سامانه‌ای بود تا می‌توانستیم تیکت بزنیم همه چیز شفاف‌تر بود، اما فایل اکسل وجود دارد که تا الان خیلی از شرکت‌ها ارسال کرده‌اند. در این شرایط بعضی شرکت‌ها به اینترنت وصل شده و بعضی وصل نشده‌اند، اما روشی برای فالو آپ کردن وجود ندارد. باید پلت فرمی طراحی می شد تا کار تسهیل شود.

این عضو اتاق ایران ادامه داد: در سه چهار روز اخیر که آتش بس شده هم تغییر و گشایشی در این زمینه حاصل نشده و اتفاقی رخ نداده است. فقط نظام صنفی یارانه‌ای و انجمن‌ها جمع آوری اطلاعات می‌کنند، اما نحوه پیگیری مشخص نیست و کسی پاسخگو نیست. البته در اتاق تهران اتصال به اینترنت برقرار است؛ اما انتظار بود که موبایل‌های تجار باز شود، ولی این اتفاق نیفتاد. تجار باید حداقل به جی میل و گوگل وصل شوند که این امکان وجود ندارد. حتی برای شرکت‌های دانش بنیان که عضو نظام صنفی یارانه‌ای هستند. بنابراین حتی سرچ ساده گوگل هم امکان پذیر نیست.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.