هوش مصنوعی

May 20, 2026
16:35 چهارشنبه، 30ام اردیبهشتماه 1405
کد خبر: 219159

بررسی ارائه مجوز خدمات هوش مصنوعی در نشست هیات مقررات زدایی

منبع: تسنیم

پروانه ارائه خدمات هوش مصنوعی در نشست هیات مقرات زدایی در دستورکار قرار گرفت.
سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، پس از جلسه هیئت مقررات‌زدایی اظهار کرد: بر اساس قولی که به صنعت اقتصاد دیجیتال داده بودیم، کارگروه ویژه‌ای در هیئت مقررات‌زدایی برای بررسی موضوعات این حوزه ایجاد کردیم.

وی ادامه داد: تمامی مصوبات و مقررات‌زدایی‌های مرتبط با اقتصاد دیجیتال در این هیئت ویژه به‌صورت خاص و جداگانه بررسی می‌شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نخستین جلسه این هیئت قرار بود 10 اسفند برگزار شود که با توجه به وقوع جنگ تحمیلی سوم با تأخیر برگزار شد.

مدنی‌زاده افزود: در این جلسه موضوعات و دستورات مهمی در دستور کار قرار داشت که از جمله آن‌ها می‌توان به پروانه ارائه خدمات هوش مصنوعی، سکوهای معاملات ملک و خودرو، سکوهای احراز هویت دیجیتال و همچنین هزینه‌هایی که برای تاکسی‌های اینترنتی تعیین شده اشاره کرد.

این جلسه به‌عنوان نخستین جلسه، بسیار موفقیت‌آمیز بود و امیدواریم در مسیر توسعه این صنعت راهگشا باشد.

وزیر اقتصاد در ادامه تأکید کرد: علت قرار گرفتن اقتصاد دیجیتال در اولویت این است که رویکرد اولیه ما بر اساس شعاری که از ابتدا مطرح کردیم، افزایش بهره‌وری در اقتصاد است.

مدنی‌زاده افزود: اقتصاد دیجیتال نقش بسیار کلیدی در افزایش بهره‌وری در همه حوزه‌های اقتصادی کشور دارد و امیدواریم با توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور بتوانیم رشد بهره‌وری را به‌طور قابل توجهی افزایش دهیم.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.