بانکداری و پرداخت الکترونیک

فناوری اطلاعات

June 29, 2026
12:00 دوشنبه، 8ام تیرماه 1405
کد خبر: 223590

نماینده مجلس: نباید دود کوتاهی‌های آقایان به چشم مردم برود بعد بگویند دشمن بانک‌ها را هک کرده است

منبع: زومیت

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: مجلس موضوع اختلال در سامانه‌ برخی از بانک‌ها را پیگیری خواهد کرد و دستگاه‌های مسئول باید در این زمینه به پاسخگو باشند.
علیرضا سلیمی در واکنش به اختلال ایجادشده در سامانه‌های تعدادی از بانک‌ها، گفت: «باید مشخص شود آیا در این زمینه پدافند غیرعامل، وزارت ارتباطات، بانک مرکزی یا بخش‌های فنی بانک‌ها کوتاهی کرده‌اند یا خیر.»

وی در گفت‌وگو با ایسنا با یادآوری هک بانک سپه در جنگ ۱۲ روزه، گفت: «بعد از جنگ ۱۲ روزه که بانک سپه هک شد، انتظار نمی‌رفت که مجددا با این موضوع مواجه شویم؛ پس آقایان در این مدت چه کاری انجام داده‌اند؟»

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با طرح چند پرسش افزود: «وزارت ارتباطات، پدافند غیرعامل و بانک مرکزی باید پاسخ دهند برای مقابله با چنین تهدیدهایی چه تمهیدات، زیرساخت‌های پشتیبان و اقدامات ایمن‌سازی پیش‌بینی کرده بودند، چرا که در حال حاضر زندگی مردم دچار اختلال شده است.»

مجلس موضوع اختلال در سامانه‌های برخی از بانک‌ها را از طریق کمیسیون‌های صنایع و معادن و اقتصادی پیگیری خواهد کرد و دستگاه‌های مسئول باید در این زمینه به مجلس پاسخ دهند.
– علیرضا سلیمی، نماینده مجلس

وی در پایان نیز تصریح کرد: «قرار نیست دود کوتاهی آقایان به چشم مردم برود و بعد هم گفته شود که دشمن هک کرده است؛ باید مشخص شود تجربیات گذشته و سیستم‌های پشتیبان چه کارکردی داشته‌اند و چرا شرایط ایمن به‌درستی ایجاد نشده است.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.