تلفن همراه

گوشی

March 20, 0621
۱۶:۲۸ شنبه، ۲۰ام تیرماه ۱۴۰۵
کد خبر: 224808

قیمت گلکسی زد فولد ۸ و فولد ۸ اولترا برای بازار آمریکا لو رفت

منبع: دیجیاتو

انتظار می‌رود نسل جدید تاشوهای سامسونگ به‌دلیل گرانی قطعات سخت‌افزاری و زنجیره تأمین در بازارهای جهانی با افزایش قیمت همراه شوند.

درحالی‌که پیش از این بیشتر مشخصات فنی و حتی قیمت این محصولات در کره جنوبی لو رفته بود، حالا گزارش‌های جدیدی منتشر شده که قیمت گلکسی زد فولد ۸ و گلکسی زد فولد ۸ اولترا را در بازار آمریکا فاش کرده‌اند.

قیمت گلکسی زد فولد ۸ در بازار آمریکا
براساس گزارش منتشرشده از سوی رسانه SEDaily، گوشی گلکسی زد فولد ۸ در نسخه پایه با حافظه ۲۵۶ گیگابایتی احتمالاً با قیمت ۱,۸۹۹ دلار در آمریکا عرضه خواهد شد. از سوی دیگر، مدل قدرتمندتر یعنی گلکسی زد فولد ۸ اولترا در نسخه ۲۵۶ گیگابایتی با برچسب قیمتی ۲,۰۹۹ دلاری به فروش خواهد رسید.

نسخه اولترا در واقع جانشین معنوی گلکسی زد فولد ۷ سال گذشته محسوب می‌شود که با قیمت ۱,۹۹۹ دلار روانه بازار شده بود. این یعنی مدل اولترا با افزایش قیمت ۱۰۰ دلاری همراه خواهد بود که به‌نظر می‌رسد دلیل اصلی آن، بالا رفتن هزینه‌های تأمین حافظه رم و NAND باشد.

اولین گوشی‌ها با رابط کاربری One UI 9.0
گفته می‌شود گلکسی زد فولد ۸ و زد فولد ۸ اولترا اولین گوشی‌های هوشمند جهان خواهند بود که به‌صورت پیش‌فرض همراه با رابط کاربری One UI 9.0 و پلتفرم هوش مصنوعی جمینای گوگل به دست کاربران می‌رسند. جمینای در این دستگاه‌ها در واقع یک لایه عملیاتی هوشمند خواهد بود که به شکل خودکار و مستقل در تمامی دستگاه‌ها، اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های کاربر فعالیت می‌کند.

این گزارش همچنین به گلکسی زد فلیپ ۸ اشاره کرده و مدعی شده است که این گوشی تاشوی کوچک در برخی بازارها مانند آمریکای شمالی به تراشه اسنپدراگون و در سایر نقاط جهان به پردازنده اگزینوس مجهز خواهد شد. شایعات عجیبی نیز وجود دارند که ادعا می‌کنند این محصول، آخرین گوشی تاشوی سامسونگ در سبک فلیپ خواهد بود.

طبق شنیده‌ها، هر سه گوشی تاشوی جدید سامسونگ از طراحی لولای جدید و نسل تازه‌ای از پنل‌های OLED بهره می‌برند تا میزان چین‌وچروک نمایشگر به حداقل برسد. نسخه استاندارد فولد ۸ احتمالاً به پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ مجهز می‌شود، درحالی‌که مدل اولترا از نسخه بهینه‌تر این تراشه یعنی «اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ مخصوص گلکسی» استفاده خواهد کرد.

سامسونگ هفته گذشته رسماً تأیید کرده بود که رویداد جدید گلکسی آنپکد را در تاریخ ۲۲ ژوئیه (۳۱ تیر) در شهر لندن برگزار می‌کند. انتظار می‌رود در مراسم گلکسی آنپکد، سامسونگ از ساعت‌های هوشمند نیز در کنار گوشی‌های تاشو رونمایی کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.