تلفن همراه

گوشی

March 20, 0621
۱۵:۲۵ یکشنبه، ۲۱ام تیرماه ۱۴۰۵
کد خبر: 224879

نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است

منبع: خبرآنلاین

در حالی که بازار گوشی‌های تاشو به بلوغ رسیده است، غول‌های فناوری در حال رقابت برای تجاری‌سازی شکلی متفاوت از گوشی‌ها هستند.

در گوشی‌های تاشوی معمولی، نمایشگر از یک نقطه مشخص تا می‌شود و در زمان باز شدن، تحت فشار کششی مداوم قرار ندارد. اما در یک گوشی رول‌شدنی مانند Galaxy Z Roll، نمایشگر باید به دور یک محور دوار مینیاتوری بچرخد و در حالت بازشده، کاملاً صاف و تحت کشش قرار گیرد تا موج برندارد.

این ساختار، دو چالش بزرگ ایجاد می‌کند. لایه شیشه‌ای به‌کاررفته در نمایشگرهای انعطاف‌پذیر سامسونگ (Ultra Thin Glass) باید به قدری نازک باشد که بتواند بدون شکستن، شعاع انحنای بسیار کوچکی را حول محور تحمل کند. اما قرارگیری طولانی‌مدت شیشه در حالت رول‌شده، پدیده «خستگی استاتیک» را تشدید کرده و ریسک ترک‌های میکروسکوپی را بالا می‌برد.

علاوه بر این لایه‌های پلاستیکی محافظ (مانند پلی‌آمید بی‌رنگ) که روی شیشه قرار دارند، به مرور زمان و در اثر کشش و جمع شدن مداوم، خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهند. این امر باعث می‌شود که نمایشگر پس از چند ماه استفاده، در حالت بازشده دچار «افتادگی و موج‌زدگی» شود. مشکلی که به مراتب زشت‌تر از خط تای مارهای تاشو سنتی است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.