هوش مصنوعی

March 20, 0621
۱۳:۰۳ یکشنبه، ۲۸ام تیرماه ۱۴۰۵
کد خبر: 225536

ایلان ماسک از توسعه‌ مدل هوش مصنوعی جدید با دو تریلیون پارامتر خبر داد

منبع: زومیت

ایلان ماسک تأیید کرد که مدل هوش مصنوعی بعدی SpaceXAI با دو تریلیون پارامتر، هفته‌ی آینده آموزش اولیه‌ی خود را به پایان می‌رساند.
ایلان ماسک، مدیرعامل SpaceXAI، اعلام کرد که مدل بعدی هوش مصنوعی این مجموعه با ظرفیت دو تریلیون پارامتر در حال توسعه است و مراحل اولیه‌ی آموزش آن تا هفته‌ی آینده به پایان می‌رسد. این مدل جدید در تمامی زمینه‌ها عملکرد بهتری نسبت به نسخه‌ی قبلی یعنی Grok 4.5 ارائه می‌دهد.

به گفته‌ی ایلان ماسک، این ابزار جدید احتمالا از مدل چینی Kimi پیشی خواهد گرفت. ماسک تأکید دارد که مدل جدید در عین افزایش قدرت پردازش، سرعت بالا و کارایی بهینه‌ی مصرف توکن را در سطح Grok 4.5 حفظ می‌کند.

هوش مصنوعی Grok 4.5 پیش از این با ارائه‌ی عملکرد چشمگیر، سرعت استثنایی و مصرف بسیار کم توکن، یکی از کم‌هزینه‌ترین گزینه‌ها برای انجام وظایف مختلف در میان مدل‌های مطرح بازار به شمار می‌رفت. شرکت SpaceXAI اکنون بدون قربانی کردن این ویژگی‌های کلیدی، در حال افزایش مقیاس هوش مدل جدید خود است تا ابزاری هوشمندتر، سریع‌تر و کارآمدتر را به کاربران ارائه کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.