تلفن همراه

فناوری‌های پوشیدنی

۱۴۰۵-۰۶-۱۸
۲۲:۱۹ چهارشنبه، ۱۸ام شهریورماه ۱۴۰۵
کد خبر: 229951

اپل واچ سری ۱۲ رونمایی شد؛ ساعت استاندارد اپل، حالا پیشرفته‌تر از همیشه

منبع: زومیت

اپل از ساعت هوشمند جدید اپل واچ سری ۱۲ با پیشرفت‌های مناسب پرده برداشت.

ساعت هوشمند اپل واچ سری ۱۲ معرفی شد. رونمایی نسل جدید دقیقا یک سال پس از معرفی مدل‌های اپل واچ سری ۱۱، اولترا ۳ و SE 3 انجام می‌شود.

مدل سال گذشته یعنی سری ۱۱ با قیمت پایه‌ی ۳۹۹ دلار در اندازه‌های ۴۲ و ۴۶ میلی‌متری روانه‌ی بازار شد. نسل پیشین با ضخامت ۹٫۷ میلی‌متر باریک‌ترین ساعت هوشمند اپل تا آن زمان به شمار می‌رفت و از قابلیت‌هایی نظیر اتصال 5G، پایش فشار خون بالا، ویژگی امتیاز خواب، شیشه‌ی مقاوم‌تر Ion-X و باتری بهبودیافته دارد.

بخش سلامت ساعت ارتقای چشمگیری به خود دیده است و اکنون پایش مداوم ضربان قلب در پس‌زمینه را هر ۵ ثانیه یک‌بار انجام می‌دهد که ۶۰ برابر سریع‌تر از نسل‌های قبلی محسوب می‌شود. قابلیت نرم‌افزاری Readiness نیز با تحلیل فعالیت‌های اخیر، علائم حیاتی و کیفیت خواب، وضعیت آمادگی بدنی کاربر را می‌سنجد.

قابلیت خلاصه‌ی سیری با «شنود محیطی» از صدای اطراف ساعت یادداشت برمی‌دارد و خلاصه‌های آن را در برنامه‌ی سیری نمایش می‌دهد. صداهای ضبط‌شده می‌توانند شامل گفت‌وگوهای روزمره باشند و سیستم هوشمند اپل پس از پایان مکالمه، عنوانی کلی و نکات کلیدی را به‌صورت خودکار ایجاد می‌کند.

اپل می‌گوید هر دو قابلیت بازپخش زنده و خلاصه‌ی سیری تا پایان سال به‌صورت آزمایشی برای اپل واچ سری ۱۲ و اپل واچ اولترا ۴ منتشر می‌شوند و در آغاز فقط به زبان انگلیسی در دسترس خواهند بود.

در کنار این دو ویژگی، تشخیص صدا هم به اپل واچ می‌آید تا به کاربران ناشنوا یا کم‌شنوا درباره‌ی صداهای مهم هشدار بدهد؛ حتی وقتی آیفون همراهشان نیست. این قابلیت به صداهایی مانند آژیر، زنگ هشدار، زنگ در یا گریه‌ی نوزاد گوش می‌دهد و با تکیه بر هوش روی دستگاه، هنگام شناسایی آن‌ها اعلان می‌فرستد.

به گفته‌ی اپل، بازپخش زنده می‌تواند کمک کند کاربران مکالمه‌ای را که تازه انجام شده بهتر به خاطر بیاورند، بخش‌هایی را که از دست داده‌اند مرور کنند یا سراغ عبارتی بروند که با آن آشنایی کمتری دارند. کاربر می‌تواند از سیری درباره‌ی محتوای متن سؤال کند یا آن را برای مراجعات بعدی در برنامه‌ی سیری ذخیره کند.

رونمایی نسل جدید جزء نخستین معرفی‌های سخت‌افزاری زیر نظر جان ترنوس، مدیرعامل جدید اپل، به حساب می‌آید که از اول سپتامبر جانشین تیم کوک شد. ترنوس پیش از نشستن بر صندلی مدیرعاملی، در جایگاه ریاست بخش مهندسی سخت‌افزار بر روند توسعه‌ی نسل‌های پیشین این گجت‌های پوشیدنی نظارت مستقیم داشت.

نسل جدید اپل واچ تراشه‌ی S11 دارد و در رنگ‌های خاکستری فضایی، مشکی، طلایی، برنزی و سرامیک مشکی و سفید روانه‌ی بازار می‌شود. قیمت ساعت هوشمند جدید اپل ۳۹۹ دلار است و عرضه‌ی رسمی آن از هفته‌ی آینده آغاز خواهد شد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.