بازی

فناوری اطلاعات

۱۴۰۵-۰۷-۱۵
۱۳:۱۱ چهارشنبه، ۱۵ام مهرماه ۱۴۰۵
کد خبر: 231733

اجرای بازی GTA VI روی کامپیوتر بدون نصب مستقیم؛ شایعه‌ای که چندان دوام نیاورد

منبع: زومیت

مایکروسافت با دستیابی به حق انحصاری استریم ابری GTA VI، لحظه‌ای بسیار مهم را برای طرفداران ایکس‌باکس رقم می‌زند.

مایکروسافت در حال تدارک برنامه‌ای بی‌سابقه برای مورد انتظارترین بازی ویدیویی جهان است. آشا شارما، مدیرعامل تیم ایکس‌باکس، در جریان جلسه‌ای همگانی با کارمندان تأکید کرد مایکروسافت پیرامون بازی GTA VI اقداماتی انجام می‌دهد که هیچ شرکت دیگری قادر به انجام آن نیست.

درحالی‌که هنوز چیزی به‌صورت رسمی اعلام نشده، منابع آگاه به وب‌سایت ورج گفته‌اند اشاره‌ی مدیر ارشد ایکس‌باکس به توافقی محرمانه مربوط می‌شود که طی آن مایکروسافت توانسته است حق انحصاری استریم ابری GTA VI را تصاحب کند.

بر اساس مفاد توافق‌نامه، در زمان عرضه تنها سرویس Xbox Cloud Gaming امکان ارائه‌ی ابری GTA VI به جامعه‌ی گیمرها را در اختیار خواهد داشت؛ هرچند هنوز بازه‌ی زمانی دقیق اعتبار این توافق فاش نشده است.

افشاگران در ابتدا گفتند اگر این اتفاق رنگ حقیقت به خود بگیرد، کاربران پی‌سی می‌توانند بدون نصب مستقیم و ازطریق سرورهای ابری مشغول تجربه‌ی بازی جی تی ای ۶ شوند؛ با این‌حال یکی از مدیران ایکس‌باکس با انتشار پست جدیدی در ایکس اعلام کرد که استریم ابری بازی قرار نیست در انحصار ایکس‌باکس باشد و خبری از استریم روی پی‌سی هم نخواهد بود.

راک‌استار گیمز تاکنون ساخت یا تاریخ عرضه‌ی نسخه‌ی پی‌سی GTA VI را به‌صورت رسمی تأیید نکرده است.

اخبار مربوط به دریافت این مجوز حساس ابری درست یک ماه پس از انتشار جزئیات تغییرات بزرگ در ساختار سرویس ابری مایکروسافت مطرح می‌شود. ردموندی‌ها از ماه آبان، هم‌زمان با ماه عرضه‌ی رسمی GTA VI، تغییراتی اساسی در میزان ساعات قابل استریم برای سطوح مختلف اشتراک اعمال می‌کنند. بر اساس سیاست جدید، ساعات استریم ماهانه برای مشترکان سرویس ایکس باکس Game Pass Ultimate به ۱۵ ساعت، برای سطح Premium به ۱۰ ساعت و برای سطح پایه به ۵ ساعت محدود خواهد شد.

مایکروسافت علاوه‌بر اشتراک‌های ماهانه، دسترسی به سرویس Cloud Gaming را از ماه آینده از طریق مدل پرداخت بر اساس مصرف (Pay-As-You-Go) گسترش می‌دهد تا کاربران نیازی به تهیه‌ی اشتراک کامل Game Pass نداشته باشند.

آشا شارما در بخش دیگری از صحبت‌های خود به برنامه‌های سخت‌افزاری مایکروسافت اشاره کرد و گفت: «پروژه‌ی سخت‌افزاری نسل بعد مایکروسافت یعنی Project Helix، شامل خانواده‌ای از دستگاه‌ها خواهد بود.» او اضافه کرد مایکروسافت برای ساخت برخی از سخت‌افزارهای خانواده‌ی Helix با شرکای تجاری همکاری می‌کند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.