اپلیکیشن

تلفن همراه

May 16, 2025
13:27 جمعه، 26ام اردیبهشتماه 1404
کد خبر: 192728

پاول دورف: جایزه ۵۰ هزار دلاری برای نمایش برتری تلگرام نسبت به واتس‌اپ

منبع: دیجیاتو

دورف با این مسابقه می‌خواهد به کاربران واتس‌اپ بگوید که «در گذشته گیر افتاده‌اند» و تلگرام همچنان از نظر نوآوری‌های پیام‌رسانی پیشرو است.

«پاول دورُف»، بنیان‌گذار تلگرام، در اظهاراتی صریح، واتس‌اپ را یک «کپی ارزان‌قیمت» نامید و این اپلیکیشن متعلق به متا را به راه‌اندازی کمپین‌های تخریبی علیه تلگرا‌م متهم کرد. دورف همچنین در کانال شخصی خود یک مسابقه جدید 50 هزار دلاری را برای تولیدکنندگان محتوا معرفی کرد که هدف آن نمایش برتری‌های تلگرا‌م در مقایسه با واتس‌اپ است.

دورف شب گذشته اعلام کرد این مسابقه که تا 26 مه (5 خرداد) ادامه خواهد داشت، با هدف آگاه‌سازی کاربران و نمایش رهبری طولانی‌مدت تلگرام در زمینه نوآوری‌های حوزه پیام‌رسانی برگزار می‌شود. او در پست خود نوشته است:

«زمان آن رسیده که کاربران واتس‌اپ را بیدار کنیم. آن‌ها در گذشته گیر افتاده‌اند و از نسخه‌های تأخیری و ساده شده از نوآوری‌هایی استفاده می‌کنند که سال‌ها پیش توسط تلگرام معرفی شده‌اند.»

اشاره دورف به 30 ویژگی که ابتدا توسط تلگرام راه‌اندازی شده‌اند

دورف در ادامه به بیش از 30 ویژگی اشاره کرده که تلگرام سال‌ها پیش از واتس‌اپ آنها را معرفی کرده است (عکس‌های بالا)؛ مانند کانال‌ها، پیام‌های قابل ویرایش، چت‌های ناپدیدشونده، استیکرهای پیشرفته و نظرسنجی‌های تعاملی. به گفته او، این فهرست تنها بخشی از برتری‌های تلگرام است و بسیاری از نوآوری‌های این پلتفرم هنوز در واتس‌اپ دیده نمی‌شوند.

شرکت در این مسابقه برای همه آزاد است و شرکت‌کنندگان باید ویدیوهای کوتاهی بسازند که برتری‌های فنی و تمرکز تلگر‌ام بر حریم خصوصی را نشان دهد. دورف تأکید کرده که این ویدیوها باید در فضای مجازی پخش شوند و نشان دهند که تلگر‌ام سال‌ها از «کپی‌کار ارزان‌قیمت» خود یعنی واتس‌اپ جلوتر بوده است.

تلگرام و واتس‌اپ از سال‌ها قبل رقابت سختی با یکدیگر داشته‌اند، اما این اقدام جدید دورف شدت گرفتن این اختلافات در سطح عمومی را نشان می‌دهد. در حالی که واتس‌اپ با بیش از 3 میلیارد کاربر فعال، در سراسر جهان محبوب‌ترین گزینه محسوب می‌شود، دورف می‌گوید تلگرام همچنان از نظر نوآوری‌های پیام‌رسانی پیشرو است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.