فناوری اطلاعات

July 13, 2022
15:54 چهارشنبه، 22ام تیرماه 1401
کد خبر: 137480

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: هدف از نشست‌های علمی تخصصی نقش‌آفرینی در دیده‌بانی حوزه فاوا است

رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نشست تخصصی "دولت هوشمند؛ ابعاد و چالش ها" گفت: قصد داریم که در راستای تقویت نقش پژوهشگاه، به عنوان دیده بان و پیشران صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور، قدم های موثرتری برداریم.
به گزارش مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ نشست تخصصی "دولت هوشمند؛ ابعاد و چالش ها" با حضور متخصصین و پژوهشگران حوزه فاوا، همزمان به دو صورت حضوری و برخط در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
 
رضوی زاده در ابتدای این نشست با اشاره به اهمیت برگزاری نشست‌های علمی – تخصصی، اظهار کرد: در راستای ارتقاء جایگاه پژوهشگاه به عنوان دید‌ه‌بان در حوزه فاوا و بازوی مشاور وزارت ارتباطات، برنامه‌های متعددی را در دست اجرا داریم و یکی از این برنامه‌ها، برگزاری نشست‌های عملی تخصصی است که از این پس به طور منظم و مداوم برگزار خواهد شد.
 
وی ادامه داد که موضوعات این نشست‌ها، با توجه به الویت های وزارت ارتباطات، نیازهای بخش فاوای کشور و پیشرفت های جهانی در این حوزه تعیین خواهد شد که موضوعاتی نظیر شبکه ملی اطلاعات و دولت هوشمند در صدر این اولویت ها قرار دارند.
رضوی زاده گفت: در این سری از نشست‌های تخصصی تلاش می شود که از تمام ظرفیت ها و دانش موجود در بین پژوهشگران پژوهشگاه، نخبگان، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها، پژوهشگران مراکز علمی و تحقیقاتی، متخصصان بخش خصوصی و همچنین مدیران و کارشناسان دستگاه های زیرمجموعه وزارت ارتباطات، استفاده شود.
 
بر اساس این گزارش در اولین جلسه از این سری نشست ها که به مبحث دولت هوشمند اختصاص یافت، در ابتدا  نسرین دسترنج، استادیار و مدیر گروه خدمات و محتوای الکترونیکی پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه، با ارائه نتایج مطالعات پژوهشی انجام شده در پژوهشگاه، ضرورت تغییر پارادایم از دولت الکترونیک به دولت دیجیتال و اثرگذاری آن بر مفاهیمی مانند: بازآفرینی روابط بین دولت‌ها و مردم، گسترش میزان مشارکت ذینفعان، شهروندان توانمندتر، افزایش مسئولیت پذیری در بخش دولتی و راه‌های جدید برای ایجاد هوشمندی جمعی را بیان کرد. سپس در بخش دوم نشست، احسان کشتکاری، عضو هیأت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران و حامد منکرسی، معاون سیاست‌گذاری و اعتباربخشی سازمان مذکور، درخصوص چالش‌ها، اقدامات و برنامه‌های اجرایی با توجه به مأموریت‌های سازمان فناوری اطلاعات به سخنرانی پرداختند. همچنین در بخش پایانی، سخنرانان نشست به پرسش‌های مطروحه از سوی شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.
 
شایان ذکر است در کنار برگزاری این نشست به صورت حضوری، بیش از ۵۰ نفر از متخصصان، پژوهشگران و علاقمندان بخش نیز به صورت برخط در جلسه حضور داشتند.
سلسله نشست‌های علمی – تخصصی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از این پس به صورت مستمر و منظم برگزار و از طریق وب سایت و سایر کانال های ارتباطی پژوهشگاه، اطلاع رسانی خواهد شد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.