لینک جعلی ابلاغیه قضایی همچنان قربانی می گیرد
رئیس پلیس فتا استان سمنان از عودت وجه به مبلغ 100.000.000 ریالی به حساب شاکی که به وسیله لینک آلوده مشاهده ابلاغیه قضایی از حسابش برداشت شده بود، خبر داد.
سرهنگ فدائیان؛ رئیس پلیس فتا استان سمنان در تشریح این خبر گفت: یکی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشت، بر روي لينک آلوده تحت عنوان “مشاهده ابلاغيه قضائي” کليک نموده و برداشت وجه بصورت غير مجاز صورت گرفته است.؛ لذا پرونده با توجه به حساسيت موضوع در دستور کار اين پليس قرار گرفت.
سرهنگ فدائیان بیان داشت: طی اقدامات تخصصی افسران سایبری پلیس فتا مشخص گرديد مبلغ 100.000.000 ريال از حساب شاکي به کارت فرد ديگري واريز و مقرر بود از کارت دوم وجه هاي مسروقه به رمز ارز تبديل شده و سپس به حساب صرافي هاي خارجي منتقل گردد که با هوشمندي و اقدام به موقع افسران سایبری پلیس فتا با دستور قضايي، اقدام به مسدودي حساب و عودت وجه به حساب شاکي در کمتر از 24 ساعت نموده است.
این مقام انتظامی ضمن اشاره به ماده 13 قانون جرایم رایانه ای بیان داشت: برابر قانون هر گاه فردی به طور غیر مجاز از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی با ارتكاب اعمالی از قبیل وارد كردن ، تغییر ، محو ، ایجاد یا متوقف كردن داده ها یا مختل كردن سامانه ، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل كند ، مجرم محسوب شده و مجازات متناسب برای آن درنظر گرفته شده است. لذا لازم است کاربران اینترنتی در خصوص کسب آگاهی از قوانین موجود در حوزه فضای مجازی توجه لازم را داشته باشند.
رئیس پلیس فتا استان سمنان از عموم مردم خواست : در صورت دریافت پیامک های جعلی بدون توجه به این پیامکها نسبت به حذف و مسدود کردن شماره تلفن مذکور اقدام نمایند و در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریتهای سایبری به شماره 096380 و یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir گزارش نمایند.
