بانکداری و پرداخت الکترونیک

January 12, 2024
19:53 جمعه، 22ام دیماه 1402
کد خبر: 157855

تبعات ورود پوزهای قاچاق به صنعت پرداخت

منبع: way2pay

مدیرعامل شرکت تندر نور، واردات قطعات، تغییرات نرخ ارز، اعمال نشدن معافیت‌های گمرگی و افزایش ورود دستگاه‌های کارتخوان قاچاق را از مهم‌ترین چالش‌های شرکت‌های تامین‌کننده تجیهزات صنعت پرداخت بیان کرد و درباره تبعات پوزهای قاچاق به صنعت پرداخت صحبت کرد.

هومن سپهری، مدیرعامل شرکت تندر نور در نشست پرداختیم و نپرداختیم درباره مسائل و چالش‌های تولیدکنندگان تجهیزات صنعت پرداخت، صحبت کرد و گفت: یکی از مشکلات اساسی شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات درباره واردات قطعات است؛ فرایند ثبت سفارش، تخصیص ارز و امور گمرک بین شش تا نه ماه زمان می‌برد که طولانی‌شون این فرایند، تامین‌کنندگان را در برنامه‌ریزی و پاسخگویی به نیازهای صنعت پرداخت با مشکل مواجه می‌کند.

او در ادامه از تاثیرات تغییرات نرخ ارز بر شرکت‌های تامین‌کننده تجهیزات گفت و از بانک مرکزی درخواست کرد تا اقداماتی انجام دهد که مشکل واردات قطعات برای شرکت‌های تامین‌کننده تجهیزات شبکه پرداخت رفع شود.

مدیرعامل شرکت تندر نور در بخش دیگری از صحبت‌های خود از اعمال نکردن معافیت‌های گمرگی انتقاد کرد و گفت: «شرکت تندر نور یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان است که باید مشمول معافیت‌ها شود اما گمرک دد فرآیندهای مربوطه حداکثر هزینه را از ما دریافت می‌کند.»

طبق گفته سپهری، ورود دستگاه‌های کارتخوان قاچاق به صنعت پرداخت در حال افزایش است. او با انتقاد از این موضوع به بیان پیامدهای استفاده از دستگاه‌های کارتخوان قاچاق پرداخت و گفت: «با توجه به اینکه دستگاه‌های پوز قاچاق، قیمت پایین‌تری دارند و شرکت‌های تولیدکننده کارتخوان در صنعت پرداخت نمی‌توانند با آن‌ها رقابت کنند؛ این شرکت‌ها متضرر می‌شوند.»

او در ادامه به تبعات دیگر استفاده از کارتخوان‌های قاچاق اشاره و بیان کرد: «ممکن است که اسکیمر به این دستگاه‌های کارتخوان قاچاق متصل باشد و امنیت تراکنش را به خطر بیندازد. همچنین، این دستگاه‌ها عمر کوتاهی دارند و ریسک زیادی به صنعت پرداخت وارد می‌کنند. در این زمینه، از بانک مرکزی درخواست داریم که با ابزارهای ریجستری و یا کنترل شماره سریال دستگاه‌های کارتخوان از گسترش پوزهای قاچاق جلوگیری کند.»

مدیر عامل شرکت تندر نور در پایان صحبت‌های خود درباره لزوم افزایش نوآوری در صنعت پرداخت گفت و در این زمینه پیشنهاد کرد که به‌تدریج از تکنولوژی‌های جدید همچون سیستم اسمارت در صنعت پرداخت استفاده شود.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.