سخت‌افزار

March 8, 2024
9:48 جمعه، 18ام اسفندماه 1402
کد خبر: 162302

بخش خصوصی هند در حال ساخت نسل بعدی ایستگاه‌های شارژ خودرو است

استارت‌ لاگ‌ناین متریالز (Log۹ Materials) که در حوزه باتری‌های نانویی فعالیت دارد به تازگی با شرکت ترینیتی کلین‌تک (Trinity CleanTech) وارد همکاری مشترک شده است. این همکاری به منظور افزایش استفاده از خودروهای الکتریکی (EV) در هند انجام می‌شود و ایجاد شبکه شارژ قابل تبادل یکی از اهداف این دو شرکت است.

به گزارش ایسنا، ترینیتی کلین‌تک قصد دارد تا پایان سال مالی بعدی، ۲۰۰۰ ایستگاه شارژ عمومی را تحت نام تجاری “Thunder+” در سراسر هند مستقر کند. این دو شرکت به دنبال استقرار ایستگاه‌های شارژ نوع ۶ هستند که از آن به عنوان استاندارد نسل بعدی شارژ خودرو نام برده می‌شود.

پلتفرم Thunder به سادگی با فناوری Instacharge لاگ‌ناین متریالز ترکیب می‌شود. این شرکت‌ها به دنبال رسیدن به استاندارد BCA Lev DC هستند که یک فناوری ایمن برای شارژ خودرو است.

شرکت لاگ‌ناین یکی از توسعه دهندگان پیل سوختی مبتنی بر آلومینیوم است. این پیل سوختی آلومینیوم، پتانسیل ایجاد تحول در حوزه انرژی‌های پاک را دارد و می‌تواند در بخش حمل‌ونقل و خودروهای الکتریکی انقلابی ایجاد نماید. این پیل سوختی همانند پیل‌های سوختی هیدروژنی است اما از آن‌ها ایمن‌تر و اقتصادی‌تر بوده و در عین حال مقیاس‌پذیر نیز است.

از ابتدای سال ۲۰۱۵ شرکت لاگ ‌ناین ‌متریالز با استفاده از فناوری گرافن در حال حل چالش‌های مختلفی است. هر چند در اوایل آغاز به کار این شرکت، نمونه‌ اولیه محصول با کاربردهای مختلف ساخته شده بود اما اخیرا این استارت‌آپ دامنه کاربرد محصول خود را تنها به دو بخش انرژی و فیلتراسیون محدود کرده است.

به نقل از ستاد نانو، شرکت لاگ‌ناین روی محصولات زیست‌سازگار دیگری نیز کار می‌کند. برای مثال، این شرکت روی دستگاه تصفیه آب غیرالکتریکی مبتنی بر گرافن در حال کار است.

این شرکت در محصولات خود از گرافن استفاده کرده و تاکنون ۱۶ پتنت را به ثبت رسانده است. این باتری‌ها ضمن به حداقل رساندن نشت جریان، انرژی و چگالی توان بسیار بالایی را ارائه می‌دهند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.