رسانه‌های اجتماعی

March 20, 2024
18:50 چهارشنبه، 1ام فروردینماه 1403
کد خبر: 162868

تحقیق استرالیا از شبکه های اجتماعی درباره محتوای آنتی تروریسم

رگولاتور e-Safty استرالیا از شبکه های اجتماعی مانند یوتیوب، تلگرام و ایکس خواسته تا اطلاعاتی درباره تلاش هایشان برای مقابله با تروریسم ارائه کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یک رگولاتور استرالیایی نامه هایی حقوقی به پلتفرم های اجتماعی از یوتیوب، ایکس گرفته تا فیس بوک،تلگرام و ردیت ارسال کرده و از آنها خواسته تا اطلاعات درباره تلاش هایشان برای سرکوب محتوای تروریستی را ارائه کنند.

کمیسیون e-Safty نگران آن است که پلتفرم ها اقدامات کافی برای منع تروریست ها در استفاده از ویژگی های پخش زنده، الگوریتم ها و سیستم های توصیه محتوا جهت جذب کاربران انجام نمی دهند.

این رگولاتور از ۲۰۲۲ میلادی اختیاراتی را دریافت کرده تا از شرکت های بزرگ فناوری اطلاعاتی درباره محتوای غیرقانونی و اقدامات آنها برای جلوگیری از گسترش چنین محتوایی بخواهد. ناتوانی شرکت ها در پاسخ به این درخواست به جریمه های سنگین منجر می شود.

به گفته این کمیسیون گروه های افراطی خشن برای جذب کاربران از تلگرام بیش از بقیه پلتفرم ها استفاده می کنند. در گزارش ۲۰۲۲ سازمان OECD این پیامرسان که دفتر آن در دبی مستقر است، در رتبه اول از نظر فراوانی محتوای تروریسم قرار دارد.

جولی اینمن گرنت کمیسیونرe-Safty در مصاحبه ای گفت: ما هنوز نمی دانیم پلتفرم ها نیروی انسانی و منابع مورد نیاز برای واکنش به این هشدارها را در اختیار دارند یا خیر اما این موضوع را بررسی می کنیم. ما از پیشروی در این این زمینه و دستیابی به پاسخ های مورد نظرمان جهت دریافتن پیروی پلتفرم ها از قانون و جریمه کردن آنها نمی ترسیم.

موضوعاتی که تروریستی تلقی می شونداز واکنش پلتفرم ها به جنگ در اوکراین و غزه تا تئوری های توطئه خشن تا عبارت زن ستیزانه که به خشونت علیه زنان در واقعیت تبدیل می شود را دربر می گیرد.

رگولاتوری قبلا نامه های حقوقی به پلتفرم ها ارسال کرده و خواستار مدارک مربوط به محتوای کودک آزاری و نفرت پراکنی شده بود. این رگولاتور در ۲۰۲۳ میلادی پلتفرم ایکس را به دلیل پاسخ به سوالاتی در باره شیوه کنترل محتوای کودک آزاری ۳۸۶ هزار دلار جریمه کرد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.