اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

April 28, 2026
17:20 سه شنبه، 8ام اردیبهشتماه 1405
کد خبر: 216382

سخنگوی دولت: با پایان بحران وضعیت اینترنت تغییر خواهد کرد

منبع: زومیت

مهاجرانی می‌گوید ایام قطعی اینترنت فرصتی است برای بهبود و کارآمدتر کردن سکوهای داخلی! به گفته او، اینترنت پرو برای ایام بحران توسط شعام تصویب شده است.
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت بار دیگر بر رویکرد عدالت‌محور دولت اشاره کرده و توضیح داد که در حوزه ارتباطات هم چنین رویکردی وجود دارد: «یکی از شعارهای اصلی دولت عدالت بوده است و دولت با بی‌عدالتی ارتباطی کاملا مخالف است.»

او در ادامه در خصوص اینترنت پرو، که دقیقا در تضاد با همین رویکرد عدالت‌محوری است نیز توضیحاتی را ارائه کرد:

اینترنت پرو با مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای حفظ ارتباط کسب‌وکارها در شرایط بحران مصوب شده است و طبیعتا در این زمینه، با توجه به این که شرایط فعلا شرایط بحران است بعد از این که دستگاه‌های مربوطه شرایط را عادی اعلام کنند وضعیت اینترنت تغییر پیدا خواهد کرد.
– فاطمه مهاجرانی ، سخنگوی دولت

به گفته مهاجرانی، دغدغه‌های همه مردم در این زمینه شنیده شده؛ مشکلات کسب‌وکارها، موضوع دسترسی آزاد مردم به‌عنوان یکی از حقوق شهروندی قائل هستیم.

در حالی که بسیاری از کسب‌وکارها در نتیجه قطعی اینترنت آسیب سنگین دیده و برخی دیگر نابود شده‌اند، سخنگوی دولت اعتقاد دارد که این مدت قطعی طولانی‌مدت اینترنت فرصتی است برای بهبود سکوها و کسب‌وکارهای کشور:

«ما این ایام را به‌عنوان فرصتی می‌بینیم که این سکوها می‌توانند خودشان را ترمیم کنند، خدماتی به جهت قطعی اینترنت جهانی به این‌ها ارائه شده و به جهت تقویت سکوهای داخلی، فرصتی برای بهبود و اصلاح و کارآمدتر شدن این سکوها می‌دانیم و بنیان داخلی‌مان را باید تقویت کنیم.»

به گفته او در حوزه سکوهای ارتباطی دو، سه دستگاه ملی متولی هستند و مجموعه‌هایی چون معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت ارتباطات کار حمایت از این سکوها را انجام می‌دهند.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.