اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

May 23, 2026
12:29 شنبه، 2ام خردادماه 1405
کد خبر: 219355

وزیر علوم پس از اتصال اینترنت دانشگاه‌ها: تبعیض در دسترسی پذیرفتنی نیست

منبع: دیجیاتو

سیاست ارتباطی کشور بر مدل دسترسی تفکیکی استوار شده، اما همزمان دولتمردان از مخالفت با تبعیض در اینترنت سخن می‌گویند.

در شرایطی که طی هفته‌های اخیر اتصال اینترنت دانشگاه‌ها و ارائه دسترسی ویژه به برخی گروه‌ها از جمله اساتید خبرساز شده، وزیر علوم تأکید کرد دولت معتقد است تبعیض در دسترسی به اینترنت پذیرفتنی نیست. او همچنین گفت دولت برای بهبود دسترسی تلاش می‌کند.

حسین سیمایی صراف در اجلاس دبیران کل انجمن‌های علمی دانشجویان کشور در دانشگاه گیلان، با اشاره به وضعیت اینترنت در کشور گفت:

دولت معتقد است اینترنت حق بدیهی و ضروری همه است و تبعیض در آن پذیرفتنی نیست. تلاش می‌کنیم دسترسی به اینترنت را بهبود بخشیم.

اظهارات وزیر علوم در حالی مطرح می‌شود که طی هفته‌های اخیر، اتصال اینترنت برخی دانشگاه‌ها و همچنین ارائه دسترسی‌های ویژه برای گروه‌هایی مانند اساتید دانشگاه، واکنش‌های گسترده‌ای را در فضای عمومی به دنبال داشته است.

سیمایی صراف در بخش دیگری از سخنانش از دانشجویان خواست در مسیر بازسازی و تحول دانشگاه‌ها نقش فعالی ایفا کنند و گفت دانشگاه برای انجام رسالت تاریخی خود به مشارکت نسل جوان نیاز دارد.

وزیر علوم همچنین با تأکید بر ضرورت تقویت عقلانیت و تفکر انتقادی در دانشگاه‌ها گفت در شرایط پساجنگ، کشور نیازمند امید، شناخت محدودیت‌ها و حرکت مبتنی بر واقعیت‌های موجود است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.