تلفن همراه

March 20, 0621
۱۵:۲۲ شنبه، ۱۶ام خردادماه ۱۴۰۵
کد خبر: 220803

موبایل و گجت‌های هوشمند ابزار تقلب دانش آموزان انگلیسی شد

منبع: مهر

رگولاتور امتحانات انگلیس هشداری جدی درباره تهدید فزاینده استفاده دانش آموزان از گجت های هوشمند برای تقلب در امتحانات داد.

به گزارش ایندپندنت، رئیس Ofqual هشدار داد این خطر را نباید دست کم گرفت. داده های این سازمان ناظر حاکی از آن است که تقلب با استفاده از موبایل و گجت های هوشمند مهمترین دسته از عملکردهای مخرب در امتحانات تابستانه از سال ۲۰۱۸ میلادی تاکنون بوده است.

این روش تابستان گذشته حدود ۴۴ درصد از تخلفات تمام دانش آموزان را شامل می شد. در حالیکه امسال بیش از یک میلیون دانش آموز در آزمون پایان دوره اول دبیرستان(GCSE) و آزمون های نهایی پیش دانشگاهی جهت ورود به دانشگاه شرکت می کنند، «سر یان باکهام» رئیس Ofqual درباره گجت هایی مانند عینک ها و ساعت های هوشمند هشدار داد.

او در یک پادکست تاکید کرد موبایل ها تنها دستگاه هایی نیستند که دانش آموزان برای تقلب استفاده می کنند. البته دستگاه های دیگر نیز وجود دارد. ساعت های هوشمند و تمام دستگاه های هوشمند دیگر.

وی در ادامه افزود: ممکن است در آینده یک عینک هوشمند ارائه شود که متن را داخل لنزهای خود نمایش می دهد و فقط دانش آموز می تواند آن را ببیند.

به گفته رئیس Ofqual احتمالا این سازمان باید به سرعت عمل کند زیرا فناوری به سرعت پیش می رود. او در پاسخ به سوالی درباره آنکه دانش آموزان برای اجتناب از گرفته شدن مچ شان هنگام تقلب و وارد کردن مخفیانه دستگاه های هوشمند به سالن امتحانات گفت: ما نباید چالش های این زمینه را دست کم بگیریم.

وی برای پشتیبانی در این زمینه خواستار تصمیم گیری دولت درباره ایجاد دستورالعملی برای ممنوعیت قانونی موبایل در مدارس شد. باکهام در این باره گفت: هرچند دانش آموزان می توانند در مدرسه موبایل همراه داشته باشند اما نمی توانند این دستگاه را در امتحان همراه خود بیاورند. این یک نقطه تنش است، یک نقطه تضاد. تابستان گذشته در انگلیس ۲۲۲۵ مورد تقلب با موبایل ودستگاه های هوشمند ثبت شد. از این تعداد، ۵۴۵ مورد منجر به رد صلاحیت دانشجویان از برخی یا تمام مدارک تحصیلی‌شان شد، در حالی که ۱۲۴۰ نیز در امتحان نمره نگرفتند. رد صلاحیت و نمره نگرفتن ممکن است روی درخواست دانش آموزان برای ورود به دانشگاه و پیشنهادهای کارآموزی تاثیر بگذارد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.