بانکداری و پرداخت الکترونیک

فناوری اطلاعات

June 20, 2026
11:03 شنبه، 30ام خردادماه 1405
کد خبر: 222574

بانک مرکزی: عمدی بودن اختلالات بانک‌ها زاییده توهمات ذهنی برخی افراد است

منبع: زومیت

بانک مرکزی در جدیدترین توضیحات مربوط به تداوم اختلال چهار بانک اعلام کرده است که اختلال پیش‌آمده ناشی از حمله سایبری بوده است.
با توجه به این که یک هفته از اختلال پیش‌آمده در چهار بانک ملی، تجارت، صادرات و توسعه صادرات گذشته و هنوز خدمات این چهار بانک به‌طور کامل در دسترس مشتریان قرار نگرفته است، برخی شایعات مبنی بر عمدی بودن این اختلال‌ها مطرح شده است.

بانک مرکزی در واکنش به همین مساله توضیحاتی را ارائه کرده است و «عمدی بودن اختلالات» را موضوعی «زاییده توهمات ذهنی برخی افراد» توصیف کرده است. بانک مرکزی تاکید دارد که اختلال پیش‌آمده ناشی از حمله سایبری به زیرساخت ارتباطی این بانک‌ها بوده است.

در توضیحاتی که از سوی بانک مرکزی مطرح شده، آمده است: «در پی اختلالات به‌وجودآمده در بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات به اطلاع هموطنان می‌رساند همان گونه که پیشتر در اطلاعیه شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام شد این اختلال در اثر حمله سایبری به زیرساخت ارتباطی این بانک‌ها ایجاد شده و پس از تلاش‌های کارشناسان فنی، خدمات پایه مبتنی بر کارت در این بانک‌ها، مجددا و با استفاده از روش‌های جایگزین در اختیار مشتریان قرار گرفته است.»

در این توضیحات تاکید شده است که اطلاعات مشتریان این بانک‌ها محفوظ و در دسترس مانده است: «خاطرنشان می‌شود هیچ‌گونه آسیبی به اطلاعات مشتریان نزد این بانک‌ها وارد نشده، تمام اطلاعات در دسترس بوده و هیچ‌گونه دسترسی غیرمجاز به این اطلاعات به‌وجود نیامده است. در این خصوص تاکید می‌شود سامانه‌های حاکمیتی ازقبیل شتاب و شاپرک با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند و هیچ ارتباطی با این اختلالات ندارند.»

بانک مرکزی هم‌چنین اعلام کرده است: «با هدف رفع نیاز مشتریان بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات، تصمیماتی در خصوص افزایش سقف تراکنش‌های قابل انجام در این بانک‌ها از قبیل انتقال وجه کارتی، پایا و خرید اینترنتی اعمال شده است.» در ادامه این توضیح نیز آمده است:

«همچنین در خصوص شایعات رسانه‌ای با موضوع ایجاد اختلال در سامانه‌های بانک‌ها برای کنترل بازار ارز و طلا به اطلاع هموطنان می‌رساند این موضوع کذب محض بوده و زاییده توهمات ذهنی برخی افراد است.»

بانک مرکزی کماکان از تلاش‌های شبانه‌روزی برای برطرف کردن این اختلال خبر می‌دهد: «در پایان ضمن عذرخواهی از مشتریان عزیز شبکه بانکی تاکید می‌شود تیم‌های فنی به صورت شبانه‌روزی در تلاش برای برقراری کامل خدمات این بانک‌ها هستند، اما با توجه به ابعاد مختلف این حمله سایبری، رفع اختلالات، زمان‌بر بوده و رفع کامل آن نیازمند صبر و شکیبایی هموطنان گرامی می‌باشد.»

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.