فناوری اطلاعات

۱۴۰۵-۰۸-۰۵
۱۵:۵۷ سه‌شنبه، ۵ام آبانماه ۱۴۰۵
کد خبر: 232575

جذب سرمایه ۹۵‌میلیارددلاری متا با «سهام»

منبع: دنیای اقتصاد

شرکت متا پلتفرمز روز دوشنبه اعلام کرد که قصد دارد تا ۹۵‌میلیارد دلار سهام برای تامین مالی توسعه پرهزینه مراکز داده، قدرت محاسبات ابری و سایر زیرساخت‌های مرتبط با هوش مصنوعی خود جمع‌آوری کند.

این شرکت عرضه عمومی حدود ۳۵‌میلیارد دلار سهام عادی و سهام ممتاز قابل تبدیل را آغاز کرد. همچنین اعلام کرد که قصد دارد پس از شروع معاملات سهام جدید بدون حق رای کلاس C خود، که انتظار می‌رود در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۷ انجام شود، یک برنامه فروش سهام جداگانه در بازار تا سقف ۶۰‌میلیارد دلار راه‌اندازی کند. متا برای رقابت با رقبای قدرتمند هوش مصنوعی، اوپن‌ای‌آی و آنتروپیک، هزینه‌های خود را برای مراکز داده، ظرفیت محاسباتی و محصولات هوش مصنوعی افزایش داده است. طبق گزارش سه‌ماهه هفته گذشته، این شرکت رسانه‌های اجتماعی تا ۳۰ سپتامبر ۸۲.۴۵‌میلیارد دلار پول نقد، معادل‌های نقدی و اوراق بهادار قابل فروش داشته است که اندکی از بدهی بلندمدت ۸۰.۹۲‌میلیارددلاری آن فراتر رفته است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.