بانکداری و پرداخت الکترونیک

June 13, 2026
19:37 شنبه، 23ام خردادماه 1405
کد خبر: 221874

حملات سایبری به بانک‌های کشور صحت دارد؟

در پی بروز اختلال در شبکه بانکی بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات، پیگیری‌ها از یک مقام مسئول بانکی نشان می‌دهد این اختلال ارتباطی با حمله سایبری ندارد و مشکل ایجادشده به زیرساخت‌های فنی و ارتباطی مرتبط است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به دنبال بروز اختلال در شبکه بانکی برخی از بانک‌های کشور از جمله بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات، گزارش‌هایی از اختلال در ارائه برخی خدمات بانکی به مشتریان منتشر شد.

پیگیری‌ها از یک مقام مسئول بانکی حاکی از آن است که این اختلال ناشی از حمله سایبری نیست و بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد مشکل ایجادشده به زیرساخت‌های فنی و ارتباطی مربوط می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به ورود تیم‌های تخصصی برای رفع مشکل اعلام کرد که فرآیند بررسی و عیب‌یابی در حال انجام است و تلاش می‌شود خدمات بانکی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به وضعیت عادی بازگردد.

وی همچنین از شهروندان خواست نگرانی درباره امنیت حساب‌ها و موجودی خود نداشته باشند و تأکید کرد که اطلاعات و دارایی‌های آنها در شبمه بانکی محفوظ است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که بروز مشکلات زیرساختی در شرکت ملی خدمات انفورماتیک عامل اختلال در دو بانک دارای مشکل بوده است.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.