سخت‌افزار

فناوری اطلاعات

March 12, 2025
11:27 چهارشنبه، 22ام اسفندماه 1403
کد خبر: 188055

سامسونگ تعدادی از کارخانه‌هایش را به آمریکا منتقل می‌کند

منبع: زومیت

طبق اعلام کاخ سفید، سامسونگ و ال‌جی درحال بررسی انتقال خطوط تولید خود به ایالات‌ متحده هستند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده از طرف کاخ سفید، دو شرکت بزرگ کره‌ای سامسونگ و ال‌جی درحال بررسی انتقال برخی از کارخانه‌های خود از مکزیک به ایالات‌ متحده هستند. این خبر در فهرستی تحت عنوان «۵۰ دستاورد برای مردم آمریکا در ۵۰ روز نخست ریاست جمهوری دونالد ترامپ» منتشر شد. بااین‌حال، در گزارش‌های رسمی اشاره‌ای به جزئیات محصولات تولیدی کارخانه‌های مذکور نشده است.

بر اساس گزارش منابع کره‌ی جنوبی، کارخانه‌های تولید یخچال و ماشین لباسشویی سامسونگ و ال‌جی که درحال‌حاضر در مکزیک فعالیت دارند، گزینه‌های اصلی برای انتقال به خاک آمریکا هستند. دلیل اصلی این اقدام، کاهش تأثیرات تعرفه‌های جدید دولت آمریکا روی کالاهای وارداتی است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا قبلاً وعده داده بود کشورش را به قطب تولید جهانی تبدیل کند. او اخیراً تعرفه‌های جدیدی روی واردات از کشورهایی مانند چین، هند و کره‌ی جنوبی اعمال کرد. این سیاست باعث شد بسیاری از شرکت‌های بزرگ برای جلوگیری از افزایش هزینه‌های واردات، به فکر سرمایه‌گذاری در خاک آمریکا بیفتند.

سامسونگ قبلاً میلیاردها دلار برای توسعه‌ی تراشه در ایالات‌ متحده سرمایه‌گذاری کرده است و اکنون احتمال دارد همین سیاست را در زمینه‌ی لوازم خانگی دنبال کند. انتظار می‌رود با ادامه‌ی سیاست‌های تعرفه‌ای آمریکا، تعداد بیشتری از شرکت‌ها به‌دنبال انتقال خطوط تولید خود به ایالات متحده باشند تا هزینه‌های واردات را به حداقل برسانند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.